26 Kasım 2021 Cuma

Jolly Tur, yurt dışına açılıyor

2022 Erken Rezervasyon kampanyasını başlatan Jolly Tur, 35'inci yaşını kutlayacağı bu yıla çok güçlü bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete vardar, pandemi etkisine rağmen büyümelerini sürdürdüklerini, yurtiçi otel satışlarında 2019 yılına göre kişi sayısında yüzde 30, ciroda ise yüzde 80 büyüme oranı yakaladıklarını açıkladı. Vardar'ın açıklamasına göre Jolly, 2022 yılında da yüzde 60 büyüme hedefliyor.

Erken rezervasyon fiyatlarının geçen yıla göre yüzde 20-25 artışla başlayacağını anlatan vardar, "Bu fiyat artışı sezonda yüzde 50-60'ları bulacak gibi görünüyor.

Erken rezervasyon dönemini fiyat ve yer bulma avantajı olarak değerlendirmeli" diyor. Başkan Yardımcısı Mert Vardar da 2022 yılının kendileri için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirterek, "Bu yıl 35'inci yaşımızı kutluyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

1 Ocak itibariyle Jolly markasını yurtdışına da taşıyoruz" diye konuşuyor. Hali hazırda 26 şehirden kültür turu yaptıklarını anlatan Mert Vardar, "Şimdi bu turlara gurbetçileri de dahil edeceğiz.

Yeni operasyonla, gurbetçileri yurtdışından uçak bağlantılarıyla getirerek, 26 şehirdeki kültür turlarını lanse edeceğiz" diyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder