20 Mayıs 2018 Pazar

2018 hedefi ofis bazında %50 büyüme kaydetmek

ERA Gayrimenkul Türkiye, yıl sonu büyüme hedeflerini tutturmak için ulusal Türkiye m uluslararası görüşmelerine hız kesmeden devam ediyor.

2017 yılında pazar payını iki kat artıran ERA Gayrimenkul Türkiye, gayrimenkul danışmanı sayısını 95'ten 186'ya taşıdı. Broker sayısında %35, idari ofis kadrosu sayısında ise %90'ın üzerinde büyüme göstererek 2017 yılında kurumsal gayrimenkul danışmanlık firmaları arasında en fazla büyüyen firma oldu.

2017 yılında mevcut ofis sayısına 17 yeni ofis daha ekleyen ERA Gayrimenkul Türkiye'nin 2018 hedefinde ise ofis bazında %50 büyüme var. Ocak ayının ilk günlerinde mevcut ofis sayısına 5 yeni ofis daha ekleyen ERA Gayrimenkul Türkiye, Katar Milli Bankası ve QNB Fi-nansbank ile Xclusive Bankacılık & Private Banking segment müşterilerini kapsayan anlaşmaya imza attı. Marka, Katarlı yatırımcıların ve QNB Finans-bank şubelerinin olduğu tüm ülkelerde 100 bin üst düzey yatırımcıya gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek.

"İnsanları bilinçlendirmek İçin çalışıyoruz"

ERA Türkiye Gen. Md. Özhan Atalay, "Yaptıklarımızı anlatarak potansiyel alıcının kendi tercihlerini belirlemesine yardımcı oluyoruz. Eğitimlerimiz, seminerlerimiz, vvorkshoplarımız sektörü ve insanları bilinçlendirmeye yönelik ve bu da en büyük farkımız" dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder