30 Mayıs 2018 Çarşamba

BAKKALLARI REKABETE KAZANDIRIYORUZ

KARŞILAŞTIRMA FIRSATI

Bakkaldan, geleneksel bakkal kültürünü mobile taşıyan bir girişim. Kullanıcılar, uygulama içinde karşılaştırmalı olarak ürünleri inceleyebiliyor ve istedikleri mahalle bakkalından sipariş veriyor. Girişimin kurucuları İzzet Tavaşi, Cem Danon ve Güçlü Talu, “Ülke ekonomimizin belkemiği olan küçük esnafımıza destek olmak gibi bir sosyal sorumluluğu yerine getirmek niyetindeyiz” diyor.

Girişimciler, her şeyden önce hayatı kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek şöyle konuşuyor:

AYDA BİN SİPARİŞ

“Bakkallarımızın sektörde rekabet edebildiği bir ortamı geri döndürmek bizim en büyük amaçlarımızdan biri. Gelişen dünyada müşterilerini farklı kanallara kaybeden bakkallarımızı, onlara çeşitli avantajlar sağlayarak tekrar rekabet edebilir hale getirmek istiyoruz. Yaklaşık 9 ay önce kurulduk ve şu anda ayda bin siparişe ulaştık. 2018 hedefimiz ayda 10 bin sipariş almak ve en az 5 markayla anlaşma sağlamak.

YATIRIM İHTİYACI VAR

Şu anda İstanbul’un 30 ilçesinde faaliyet gösteriyoruz. Yıl sonunda tüm ilçelere ulaşmayı hedefliyoruz. Yıl sonu planlarımız arasında 2 şehirde daha hizmete girmek de var. Şu ana kadar özsermayemizle ilerledik ve bir süre daha böyle devam edebiliriz. Ancak büyümemizi istikrarlı bir şekilde sürdürebilmek ve hayallerimizi gerçekleştirmek için önümüzdeki dönemlerde ciddi yatırım ihtiyacımız olacak. 5 yıl sonra uygulamamızı sektörde lokomotif bir uygulama olarak görmek istiyoruz.”

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder