9 Mayıs 2018 Çarşamba

Cadde'nin yeni markaları

Erol Kumaş, 1940 yılında Mustafa Erdem tarafından kuruldu. Firmanın başında şu an üçüncü kuşak yöneticiler bulunuyor. Anadolu merkezli firma 1970'lerde İstanbul Sultanhamam'a geldi ve toptan kumaşçılıkta, zamanının en büyük kumaş fabrikalarının ana bayiliğini yaptı. Şimdilerde 2 bin ürün çeşidine sahip.

2007'de ikinci mağazasını Kadıköy Bağdat Caddesi'nde açan firma, sadece tek bir alanda faaliyet göstermiyor. Ev tekstili, otel, restoran, müze ve sergi alanlarına, sanat galerilerine, sinema, televizyon, tiyatro yapımlarına özgün döşemelik, perdelik kumaşlar ve dekorasyon hizmetleri de sunan firma son yıllarda markalaşma atağı içinde. Tante Roza, firmanın üst markası. Ataköy, Maltepe Park, Ankara, Suadiye'de olmak üzere altı şubesi olan Tante Roza'nın ilk mağazası yaklaşık üç sene önce Suadiye'de açılan cadde mağazası. Ancak birkaç ay önce bir revizyona giden ve giriş kat mağazasını yedi katlı bir mağaza dönüştüren Tante Roza'nın içinde Erol Kumaş ve Decorin bölümleri de mevcut Markanın başka mağaza planları da varmış.

Bağdat Caddesi'ndeki bir diğer yeni atak da tasarımcı Bahar Özgül'den geldi. Özel tasarım tekstil ve ev dekorasyon ürünlerini Evabid markası altında satan Özgül, geleneksel ve modern motifleri bir arada kullanmasıyla dikkat çekiyor. Evabid ürünlerini merak edenler için Bağdat Caddesi'nde mağazası mevcut. Hem Evabid hem de Tante Roza'daki bu gelişmeler Bağdat Caddesi'nin son dönemdeki yükselişinin de teyidi. Ancak İstanbul'un ve ülkemizin en önemli caddelerinden birinde yer alan bu markaların sosyal medyayı kullanma ve tanıtım yapmada sınıfta kaldığını belirtmemiz gerekiyor. Bu alanlara biraz daha yatırım yapmaları marka bilinirliklerine ciddi katkı yapar. Bizden söylemesi...

Kumaş tedarikçisi fameteks'in dokuma kumaş üreticileri arasında en kaliteli ürünler imalatı yaptığını biliyormuydunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder